Feestformules

Buffetten

Vanaf 30 personen stellen wij u heerlijke buffetten voor met een waaier aan koude en warme gerechten en delicieuze desserts.

Buffet 1 aan € 59 pp (vanaf 30p)

Glas cava met 2 hapjes

*

Bio Black Angus rundscarpaccio met truffelmayonaise, rucola en parmesan

Zalm ‘ Belle Vue’  gegaard op houtvuur

Vitello tonato met zuiderse kruiden

Salade met feta, tomaat, citroen, paprika, olijf, komkommer en oregano

Tataki van rund met wasabimayonaise, gemarineerde gember en wakame

Perziken met tonijn

Salade met brie, vijgen en nootjes

Kippenvleugeltjes

Mini kaaskroketjes

Seizoensoep

Varkenswangetjes met Duvel

Gegrild lendestuk met kruidenboter

Zeebaarsfilet met venkel, kerstomaatjes en nantuasaus

Kabeljauw met blanke botersaus, prei en selder

Quiche met prei, geitenkaas en champignons

Aardappelgratin

Marktgroenten en groene boontjes

Frietjes en Rijst

 

Uitgebreid dessertbuffet

*

Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.

 

Buffet 2 aan € 59 pp (vanaf 30p)

Glas cava met 2 hapjes

*

Tataki van zalm met gemarineerde gember en sesam

Salade met krokante venkel, black tiger garnalen en chutney van mango

Salade met geitenkaas, framboos, vijgen en nootjes

Carpaccio van zwaardvis, brunoise van paprika met munt en citroen

Salade van prei, asperge, tuinkruiden, gorgonzola en nootjes

Waaier van tomaat en mozzarella met olijven en pijnboompitjes

Guacamole van avocado met krabsalade, mayonaise van druivenpitolie en pompelmoes

Aziatische dim sum ravioli met zoete chilisaus

Seizoensoep

Gegrilde côte à l’os met olijfolie en gekonfijte tomaat

Lamsnavarin met couscous en gedroogde vruchten

Vegetarische lasagne

Doradefilet met tomaat, ui en champignons

Roodbaarsfilet met zuiderse ratatouille

Marktgroenten

Aardappelkroketjes

Provençaalse tomaat

Gnocchi met pesto

*

Uitgebreid dessertbuffet

*

Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.

Buffet 3 aan € 59 pp (vanaf 30p)

Glas cava met 2 hapjes

Caesar salade met huisgerookte kipfilet en popcorn nachos

Gegrilde sint jakobsvruchten met witlofsalade, granny smith appel en pecannoten

Fougasse brood met mozzarella, pesto, serranoham en rucola

Gyoza van garnalen

Taboulé met truffel en zachtgekookt eitje

Mesclunsalade met gerookte eendenborstfilet, framboos en pijnboompitjes

Groene asperges met rivierkreeftjes, sinaasappel en koriander (seizoen)

Vegetarische loempia met groenten en kaas

Seizoensoep

Kabeljauw in citroenkorst met zeekraal, gekonfijte tomaat en witte wijnsaus

Zalmfilet, gekonfijte ui met rode wijn, rozemarijn en champignons

Kalfspicanha met tijmsaus

Varkensfilet pur met balsamicosaus en pistachekorst

Risotto met truffel en mozzarella

Marktgroenten

Rijst

Aardappelpuree met spinazie

*

Uitgebreid dessertbuffet

*

Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.