Buffetten
Vanaf 30 personen stellen wij u heerlijke buffetten voor met een waaier aan koude en warme gerechten en delicieuze desserts.
Kaaskroketjes
Luikse salade: sperziebonen, aardappelen, sjalotten, spekjes en eieren
Kroketten van grijze garnalen
Perzik op siroop gevuld met huisgemaakte tonijnsalade
Salade met warme geitenkaas, honing en peperkoek
Asperges op Vlaamse wijze (seizoensgebonden)
OF
Tomaat gevuld met grijze garnalen, bieslook en sjalot
Salade met Vlaamse kaas (Flandrien)
Bruin en wit brood met boter
Paprikavelouté met mascarpone
Vlaamse stoverij met bruin bier
Gegratineerde witloofrolletjes met ham en Gouda
Waterzooi van vis
Opgerolde tongfilet, gepocheerd met jonge spinazie en grijze garnalen en mousselinesaus
Groene Toekan (Vegetarische huisgemaakte vol-au-vent)
Stoemp - spruitjes - geroosterde bloemkool
Frieten
Couscous van broccoli
Wafels
Handjes van Antwerpen
Gentse cuberdons
Speculaas
Aanvulling met een assortiment van desserts: taarten, chocolademousse,
panna cotta, crème brûlée
Prijs per volwassene: € 59 pp - Kinderen 4 tem 10 jaar: € 17.50
Trilogie van zalm (Bellevue, gravlax en gerookte zalm)
Tonijncarpaccio met een chutney van paprika
Fijne charcuterie: Ardennerpaté, serranoham en mortadella
Gelakt buikspek geserveerd met een salade van jonge spinazie, sojascheuten en koriander
Marinade van tomaten ‘à l'ancienne’ met extra vièrge olijfolie, feta en gerookt Maldonzout
Duo van loempia’s met kaaskroketten en/of groenten
Braziliaanse aardappelsalade (met sjalotjes en peterselie)
Seizoenssoep
Rollade van maïskip met rozemarijnsaus
Vispannetje
Vegetarische risotto met boschampignons en pompoen
Orloffgebraad met kaassaus
Kroketten - Polenta
Seizoensgegaarde groenten
Gevulde champignons met kruidenboter
Dessertbuffet
Een selectie van heerlijke desserts om uw maaltijd in stijl af te sluiten
Incl. wijn - water - koffie vanaf opening buffet tem koffie
Prijs per volwassene: € 59 pp
Kinderen 4 tem 10 jaar: € 17.50 pp
Salade met gerookt kalfsvlees, gekonfijte tomaten, kingkappertjes en graanmosterd
Mozzarella & burrata afgewerkt met frambozen, geconcasseerde pistachenoten,
gerookte olijfolie en wilde bladsla
Mimosa-eitjes geserveerd met avocado, cœur de bœuf-tomaten en rode ui
Tagliata di manzo, rucola, geroosterde pijnboompitten en een crème van balsamico
Salade geitenkaas met verse vijgen en honing
Chorizokroketten geserveerd met Aziatische dressing
No Meat kipsalade: vegetarische variant op de klassieke kippensalade
Seizoenssoep
Kalkoenmédaillon geserveerd met champignonroomsaus
Speenvarken met mosterdsaus
Gegrilde zalm met asperges en hollandaise saus
Vegetarische balletjes in tomatensaus
Kroketten
Basmati rijst
Zoete aardappelpuree
Seizoensgegaarde groenten
Dessertbuffet
Een rijkelijk assortiment aan desserts om uw maaltijd feestelijk af te sluiten.
Incl. wijn - water - koffie vanaf opening buffet tem koffie
Prijs per volwassene: € 59 pp
Kinderen 4 tem 10 jaar: € 17.50 pp