Buffetten
Vanaf 30 personen stellen wij u heerlijke buffetten voor met een waaier aan koude en warme gerechten en delicieuze desserts.
Glas cava met 2 hapjes
*
Bio Black Angus rundscarpaccio met truffelmayonaise, rucola en parmesan
Zalm ‘ Belle Vue’ gegaard op houtvuur
Vitello tonato met zuiderse kruiden
Salade met feta, tomaat, citroen, paprika, olijf, komkommer en oregano
Tataki van rund met wasabimayonaise, gemarineerde gember en wakame
Perziken met tonijn
Salade met brie, vijgen en nootjes
Kippenvleugeltjes
Mini kaaskroketjes
Seizoensoep
Varkenswangetjes met Duvel
Gegrild lendestuk met kruidenboter
Zeebaarsfilet met venkel, kerstomaatjes en nantuasaus
Kabeljauw met blanke botersaus, prei en selder
Quiche met prei, geitenkaas en champignons
Aardappelgratin
Marktgroenten en groene boontjes
Frietjes en Rijst
Uitgebreid dessertbuffet
*
Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.
Glas cava met 2 hapjes
*
Tataki van zalm met gemarineerde gember en sesam
Salade met krokante venkel, black tiger garnalen en chutney van mango
Salade met geitenkaas, framboos, vijgen en nootjes
Carpaccio van zwaardvis, brunoise van paprika met munt en citroen
Salade van prei, asperge, tuinkruiden, gorgonzola en nootjes
Waaier van tomaat en mozzarella met olijven en pijnboompitjes
Guacamole van avocado met krabsalade, mayonaise van druivenpitolie en pompelmoes
Aziatische dim sum ravioli met zoete chilisaus
Seizoensoep
Gegrilde côte à l’os met olijfolie en gekonfijte tomaat
Lamsnavarin met couscous en gedroogde vruchten
Vegetarische lasagne
Doradefilet met tomaat, ui en champignons
Roodbaarsfilet met zuiderse ratatouille
Marktgroenten
Aardappelkroketjes
Provençaalse tomaat
Gnocchi met pesto
*
Uitgebreid dessertbuffet
*
Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.
Glas cava met 2 hapjes
Caesar salade met huisgerookte kipfilet en popcorn nachos
Gegrilde sint jakobsvruchten met witlofsalade, granny smith appel en pecannoten
Fougasse brood met mozzarella, pesto, serranoham en rucola
Gyoza van garnalen
Taboulé met truffel en zachtgekookt eitje
Mesclunsalade met gerookte eendenborstfilet, framboos en pijnboompitjes
Groene asperges met rivierkreeftjes, sinaasappel en koriander (seizoen)
Vegetarische loempia met groenten en kaas
Seizoensoep
Kabeljauw in citroenkorst met zeekraal, gekonfijte tomaat en witte wijnsaus
Zalmfilet, gekonfijte ui met rode wijn, rozemarijn en champignons
Kalfspicanha met tijmsaus
Varkensfilet pur met balsamicosaus en pistachekorst
Risotto met truffel en mozzarella
Marktgroenten
Rijst
Aardappelpuree met spinazie
*
Uitgebreid dessertbuffet
*
Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.