Feestformules
Nazareth Menu € 56 pp (vanaf 20 p)

Glas cava met hapje

*

Courgettesoep met mascarpone en nootjes

Of

Witlofsoep met Italiaanse peterselie

Of

Tomatensoep met basilicum en kipballetjes

Of

Wortelsoep met sinaasappel en curcuma

*

Rundssteak Belgisch Wit Blauw met aardappelgratin, broccoli en sausje van 3 pepers

Of

Filet van hoevekip met groene asperges, truffeljus en aardappelkroketjes

Of

Zalmfilet met marktgroenten, bearnaisesaus en frietjes

Of

Gebakken doradefilet, puree van zoete aardappel, gestoofd witlof met tuinkruiden

*

Dame blanche

Of

Geglaceerde nougat

Of

Crème brûlée met vanille van madagascar

Of

Duo van chocolademousse

*

Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.

 Onze keukenchef vraagt éénzelfde menu te kiezen voor alle gasten.

(1 soep – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

Proeversmenu aan € 68 pp (vanaf 20p)

Glas cava met hapje

*

Bio Black Angus rundscarpaccio met rucola, parmesan en truffelolie

Of

Taartje met tomaat, burrata mozzarella en serranoham

Of

Gravlax zalm met gemarineerde bloemkool en radijs, mierikswortel en veldsla

Of

Tomaat gevuld met grijze garnalen, cocktailsaus en rucola

Of

Kaaskroketten ‘ Oud Brugge’ (2st.) met fris slaatje

*

Varkensfilet gepaneerd met pistache, balsamicosausje, crème van wortel met komijn en aardappelgratin

Of

Kalfspicanha met een crème van erwtjes, courgettes Pont Neuf en tijmsaus  

Of

Kabeljauwrug met chorizo, puree met olijven, gekonfijte tomaat en rozemarijnjus

Of

Zeebaarsfilet, risotto met saffraan en gekonfijte citroen, blanke botersaus en tempura van courgette

Of

Ravioli van artisjok, pecorino, pijnboompitjes en rucola

*

Kaastaart met citroen

Of

Moelleux van chocolade met frambozensorbet

Of

Geglaceerde macaron met mango en passievrucht

Of

Omelette sibérienne

*

Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.

 

 Onze keukenchef vraagt éénzelfde menu te kiezen voor alle gasten.

(1 voorgerecht  – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)

Degustatiemenu aan € 90 pp (vanaf 20p)

Glas champagne met hapje

*

Terrine van ganzenlever met notenbrood en uienconfituur met honing

Of

Tartaar van zalm en tonijn met een crème van avocado en dille

Of

Halve kreeft Belle Vue gevuld met een macedoine met truffel en carpaccio

van tomaat

Of

Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus (seizoen)

*

Rundsfilet pur Belgisch Wit Blauw ‘ Rossini’ met duxelle van champignons, gebakken ganzenlever en een crème van groene boontjes en worteltjes

Of

Eendeborstfilet met druiven en nootjes, mango, sinaasappelsaus en polenta

Of

Kabeljauw in citroenkorst met groenteratatouille, kalfsjus en aardappelpuree met peterselie

Of

Lotte met rode wijn, gekonfijte paprika, gekookte aardappelen en gebakken worteltjes

Of

Risotto met truffel en burrata mozzarella

*

Dessert Gourmand – verwenfantasie

Of

Tarte tatin met bolletje vanille ijs

Of

Chocolademagie

Of

Tartelette met passievrucht en praliné

Of

Trilogie van sorbets

*

Incl. aangepaste wijnen , water en koffie.

 

 Onze keukenchef vraagt éénzelfde menu te kiezen voor alle gasten.

(1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)