Glas cava met hapje
*
Courgettesoep met mascarpone en nootjes
Of
Witlofsoep met Italiaanse peterselie
Of
Tomatensoep met basilicum en kipballetjes
Of
Wortelsoep met sinaasappel en curcuma
*
Rundssteak Belgisch Wit Blauw met aardappelgratin, broccoli en sausje van 3 pepers
Of
Filet van hoevekip met groene asperges, truffeljus en aardappelkroketjes
Of
Zalmfilet met marktgroenten, bearnaisesaus en frietjes
Of
Gebakken doradefilet, puree van zoete aardappel, gestoofd witlof met tuinkruiden
*
Dame blanche
Of
Geglaceerde nougat
Of
Crème brûlée met vanille van madagascar
Of
Duo van chocolademousse
*
Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.
Onze keukenchef vraagt éénzelfde menu te kiezen voor alle gasten.
(1 soep – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
Glas cava met hapje
*
Bio Black Angus rundscarpaccio met rucola, parmesan en truffelolie
Of
Taartje met tomaat, burrata mozzarella en serranoham
Of
Gravlax zalm met gemarineerde bloemkool en radijs, mierikswortel en veldsla
Of
Tomaat gevuld met grijze garnalen, cocktailsaus en rucola
Of
Kaaskroketten ‘ Oud Brugge’ (2st.) met fris slaatje
*
Varkensfilet gepaneerd met pistache, balsamicosausje, crème van wortel met komijn en aardappelgratin
Of
Kalfspicanha met een crème van erwtjes, courgettes Pont Neuf en tijmsaus
Of
Kabeljauwrug met chorizo, puree met olijven, gekonfijte tomaat en rozemarijnjus
Of
Zeebaarsfilet, risotto met saffraan en gekonfijte citroen, blanke botersaus en tempura van courgette
Of
Ravioli van artisjok, pecorino, pijnboompitjes en rucola
*
Kaastaart met citroen
Of
Moelleux van chocolade met frambozensorbet
Of
Geglaceerde macaron met mango en passievrucht
Of
Omelette sibérienne
*
Incl. halve fles huiswijn, water en koffie.
Onze keukenchef vraagt éénzelfde menu te kiezen voor alle gasten.
(1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)
Glas champagne met hapje
*
Terrine van ganzenlever met notenbrood en uienconfituur met honing
Of
Tartaar van zalm en tonijn met een crème van avocado en dille
Of
Halve kreeft Belle Vue gevuld met een macedoine met truffel en carpaccio
van tomaat
Of
Asperges met gerookte zalm en mousselinesaus (seizoen)
*
Rundsfilet pur Belgisch Wit Blauw ‘ Rossini’ met duxelle van champignons, gebakken ganzenlever en een crème van groene boontjes en worteltjes
Of
Eendeborstfilet met druiven en nootjes, mango, sinaasappelsaus en polenta
Of
Kabeljauw in citroenkorst met groenteratatouille, kalfsjus en aardappelpuree met peterselie
Of
Lotte met rode wijn, gekonfijte paprika, gekookte aardappelen en gebakken worteltjes
Of
Risotto met truffel en burrata mozzarella
*
Dessert Gourmand – verwenfantasie
Of
Tarte tatin met bolletje vanille ijs
Of
Chocolademagie
Of
Tartelette met passievrucht en praliné
Of
Trilogie van sorbets
*
Incl. aangepaste wijnen , water en koffie.
Onze keukenchef vraagt éénzelfde menu te kiezen voor alle gasten.
(1 voorgerecht – 1 hoofdgerecht – 1 dessert)